Beveiligingsbedrijven

Alle beveiligingsbedrijven en beveiligers in Nederland

Hanze Security

Hanze Security adresgegevens

Hanze Security
Hemminckmate 4
8014 LH Zwolle

website: www.hanze-security.nl
e-mail: [email protected]
telefoonnummer: 06 - 42 78 23 13

Bedrijfsprofiel Hanze Security

Hanze Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf (vergunningsnummer ND 3481) gevestigd te Zwolle (Overijssel) en werkt uitsluitend met gediplomeerde beveiligers.

Veiligheid en beveiliging heeft iedereen, ook u - direct of indirect - dagelijks mee te maken. Als het om veiligheid en beveiligen gaat, zijn wij van alle markten thuis. Wij bieden flexibele beveiligingdiensten aan en denken in oplossingen, niet in problemen. Een "probleem" zien wij als een uitdaging. In onze organisatie streven wij naar beveiligers die over competenties beschikken, zoals klantvriendelijkheid, Nederlandse taal in schrift en woord, assertief, en in staat zijn de juiste beslissingen te nemen in bepaalde situaties. Bij een eventuele escalatie zal de beveiliger op professionele wijze handelen.

Hanze Security zal (indien gewenst) het gehele beveiligingspakket kunnen aanbieden. Tot onze diensten behoren onder andere horecabeveiliging, evenementbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, anti-kraakbeveiliging, alarmopvolging, preventieve observatie, sluitbegeleiding, collectieve beveiliging, camerabeveiliging, winkelsurveillance en hondenbrigade. Kortom, wij leveren voor u beveiliging op maat en zullen een verlengstuk zijn voor u als opdrachtgever.

Kaart & Routebeschrijving