Beveiligingsbedrijven

Alle beveiligingsbedrijven en beveiligers in Nederland

Hoekstra Security

Hoekstra Security adresgegevens

Hoekstra Security
Camera Obscuralaan 342
1183 KH Amstelveen

website: http://hoekstrasecurity.nl/
e-mail: [email protected]
telefoonnummer: 0622077055

Bedrijfsprofiel Hoekstra Security

Welkom op de website van Hoekstra Security.
Wij waarderen het dat u een moment neemt om een kijkje te nemen op onze site en wat wij als bedrijf eventueel voor u kunnen betekenen.
U krijgt van ons een gedegen advies over de benodigde beveiligingsmaatregelen. Dit kan gaan over het inhuren van beveiligingspersoneel of het eventueel aan te schaffen beveiligingsmateriaal.
Tijdens al onze werkzaamheden staat de wens van de opdrachtgever voorop.
Bij Hoekstra Security staat Gastheerschap en Kwaliteit altijd hoog in het vaandel.

“Veiligheid laat je niet zien. Dat is er gewoon. Dat wordt ervaren, daar kan men op vertrouwen.
De medewerkers, uw klanten, uzelf. Veiligheid in alle lagen van uw organisatie.
Het is ons belangrijkste product, onze dienstverlening.
Hoekstra Security is anders dan anderen, net dat onderscheidende beetje meer.”

Wij zijn er op de achtergrond, om u op de voorgrond alle ruimte en zekerheid te kunnen geven.
Onze diensten richten zich op het beveiligen van horecagelegenheden, evenementen en bedrijven.

Evenementenbeveiliging
Bij de door u georganiseerde evenementen is Hoekstra Security de ideale partner. Of het nu gaat om sportwedstrijden, concerten, jubileums, personeelsfeesten, openlucht festivals of schoolfeesten.

Bij evenementen is het uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel de organisatie als de bezoekers worden gewaarborgd. Uw evenement is onze zorg de beveiliging is vaak de eerste indruk die een gast krijgt van uw evenement. Wij van Hoekstra Security staan garant voor het goede verloop van uw evenement, onze gastheren zullen altijd correct blijven en het publiek netjes te woord staan.


Horeca portiers

De beveiligingsmedewerkers van Hoekstra Security treden bij de toegang van de horecaonderneming eerder op als gastheer en of gastvrouw dan als beveiliger. Zij maken tenslotte het eerste contact met de gasten namens de horecaonderneming en zijn daarmee het visitekaartje van de klant.
Onze horecaportiers zijn gediplomeerd en getraind om situaties goed in te schatten en adequaat te handelen. Zo beschikken onze medewerkers over voldoende mensenkennis om te toetsen of iemand voor plezier komt of kwaadwillend is. Ook zijn zij in staat op personen onder duidelijke invloed van alcohol en/of drugs te herkennen, zodat de toegang van deze persoon ontzegd kan worden.

Werkwijze
Uiteraard doen onze horecaportiers hun uiterste best om wapens en (hard)drugs te weren. Zij kunnen dit doen door steekproefsgewijs en zonder aanzien des persoons een fouillering uit te voeren. Op deze manier de grootste risico’s bij de deur al worden ondervangen.
Indien er zich dan toch ongeregeldheden plaats vinden binnen een horecagelegenheid zal de portier de ongewenste bezoeker(s) op een gepaste wijze aanspreken en/of verwijderen uit uw gelegenheid. Uiteraard zal dit gepaard gaan met gepaste maatregelen en in overeenstemming met de geldende huisregels dan wel uw horeca beleid.
Onze horecaportiers voeren een strikt deurbeleid en zorgen dan ook voor een gemoedelijke sfeer en letten op de veiligheid van uw gasten en/of personeel.

Objectbeveiliging & Bewaking

Deze dienstverlening omvat meerdere toezichthoudende taken met een preventief karakter. Hierbij valt onder andere te denken aan:

• Toegangscontrole.
• Registratie en beheer van sleutels.
• Preventieve controlerondes.
• Brand, - en sluitrondes.
• Bediening technische apparatuur.
• Controle storingsgevoelige apparatuur.
• Alarmering en optreden bij calamiteiten.
• Parkeerbeheer.

De beveiligingsbeambten van Hoekstra Security kunnen naast de primaire toezichthoudende taken ook andere taken uitvoeren die een specifieke toegevoegde waarde voor uw bedrijf hebben.


Voorbeelden hiervan zijn:
• Bediening telefooncentrale.
• Algemene receptie werkzaamheden.
• Administratieve werkzaamheden.

De beveiligingsmedewerkers van Hoekstra Security fungeren tevens als het visitekaartje van uw organisatie en dragen daarom zorg voor een vriendelijke ontvangst van uw bezoekers. Ook is de beambte veelal het centrale communicatiepunt binnen het bedrijf en verhoogt hij/zij het gevoel van veiligheid bij uw medewerkers.
Bouwbewaking: een veilig gevoel.

Vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Jaarlijks wordt voor vele miljoenen euro’s aan schade aangericht aan bouwterreinen. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt.
Vooral ’s avonds, in de weekeinden en vakantieperiodes vallen bouwterreinen ten prooi aan diefstal en vandalisme. Een hek houdt vandalen en criminelen niet tegen. Professionele bewaking draagt ertoe bij dat de schade die ze aanrichten wordt beperkt en dat de daders worden gepakt.

Gratis analyse

Er zijn verschillende manieren om een bouwterrein te beveiligen tegen diefstal, inbraak, vernielingen en brandstichting. Maar, geen enkel bouwterrein is hetzelfde. Elk bouwterrein heeft een eigen aanpak nodig. Hoekstra Security helpt u bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseur komt graag bij u langs om een gratis analyse te maken voor de beveiliging van uw bouwterrein.

Totale bouwbewaking omvat o.a.:
• Duidelijke signalering van het bewaakte terrein
• Detectiealarm en/of camerasysteem
• Controlerondes
• Alarmcentrale
• Communicatie met uitvoerders ter plekke
• Een vast aanspreekpunt
• Vaste week, maand- of jaarlijkse investering: geen rekeningen achteraf


Kortom: een veelzijdige dienstverlening waarbij hoge eisen aan de uitvoering worden gesteld.

Kaart & Routebeschrijving